OM OSS

OM FÖRETAGET

Södertörns Växtinredning är ett företag som har betydande marknadsandelar och omsätter idag ett antal miljoner. Vi levererar till både stora och mindre företag. Vi har en stark expansion och räknar med att fortsätta vidga vår kundkrets.
Vi är ett mindre företag med ett stort engagemang. Vi är lyhörda och flexibla. Med rötterna i myllan har vi många års erfarenhet i branschen och även stor erfarenhet av service och försäljning.
Södertörns Växtinredning drivs av Susanna Roslund tillsammans med Antoon Wolfkamp.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är enkel. Vi har ett starkt engagemang till växtmiljöer och vill vårda våra kunder. Närhet till kunderna är viktigt. Vi importerar våra egna växter och kan därför erbjuda ett stort och unikt urval.
Vi använder oss av väl inarbetade underleverantörer och besöker våra odlare flera gånger per år.

MILJÖ 

Vi värnar om miljön! Bland annat så slänger vi aldrig växter. Vi har samarbete med Skansen-Akvariet, som övertar utrangerade växter för sina olika djurmiljöer. Vi är effektiva och har egna transporter.

Vi använder enbart miljövänliga metoder för att få bort ev. ohyra. Absolut inget som på något sätt är skadligt för miljön.

PERSONAL 

Vi har i företagets kärna en liten och homogen personalstyrka. En platt organisation med nära kommunikation. Vi anställer personal fortlöpande och räknar med att fortsätta vår starka expansion utan att förlora närheten till våra kunder.

Susanna

Susanna Roslund

Kundansvarig, säljare och inredare.
08-500 266 80
0708-750 992
susanna@sovain.se

Antoon

Antoon Wolfkamp

Logistik, lager, leverans och faktureringsansvarig.
08-500 266 80
0739-050 750
antoon@sovain.se

Linda

Linda Sturesson

Växtinredare;
073-534 07 85
linda@sovain.se

Caroline Berg Räntfors

Servicetekniker

Elisabeth

Elisabeth Logren Tumin

Servicetekniker

Johan

Johan Winter

Servicetekniker

Louise

Louise Axelvall

Servicetekniker

Rebeka Billborn

Mammaledig

Melissa

Melissa Adler

Leverans / Servicetekniker