Om oss

FÖRETAGET

Södertörns Växtinredning är ett företag som har betydande marknadsandelar och omsätter idag ca 9 miljon. Vi levererar till både stora och mindre företag. Vi har en stark expansion och räknar med att fortsätta vidga vår kundkrets.
Vi är ett mindre företag med ett stort engagemang. Vi är lyhörda och flexibla. Med rötterna i myllan har vi många års erfarenhet i branschen och även stor erfarenhet av service och försäljning.

 

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är enkel. Vi har ett starkt engagemang till växtmiljöer och vill vårda våra kunder. Närhet till kunderna är viktigt. Vi importerar våra egna växter och kan därför erbjuda ett stort och unikt urval.
Vi använder oss av väl inarbetade underleverantörer och besöker våra odlare flera gånger per år.

 

MILJÖ

Vi värnar om miljön! Bland annat så slänger vi aldrig växter. Vi har samarbete med Skansen-Akvariet, som övertar utrangerade växter för sina olika djurmiljöer. Vi är effektiva och har egna transporter.
Vi använder enbart miljövänliga metoder för att få bort ev. ohyra. Absolut inget som på något sätt är skadligt för miljön.

PERSONAL

Vi har i företagets kärna en liten och homogen personalstyrka. En platt organisation med nära kommunikation. Vi anställer personal fortlöpande och räknar med att fortsätta vår starka expansion utan att förlora närheten till våra kunder.

Antoon

Antoon Wolfkamp

Ägare
08-500 266 80
073-90 50 750
antoon@sovain.se

Caroline Berg Räntfors

Servicetekniker

Rebeka Billborn Stering

Servicetekniker / Mammaledig

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elisabeth

Elisabeth Logren Tumin

Servicetekniker

Pia Möllerfält

 
Servicetekniker

Melissa

Melissa Adler

Leveransansvarig / Servicetekniker
 
 
 

Johan

Johan Winter

 
Servicetekniker