Nyheter

Nya kunder under sommaren! Välkomna!

Vilken sommar! Och vilken underbar början på hösten
Dagarna har varit soliga och varma men nu verkar det som hösten gör sig påmind genom lite regn.Naturligtvis vill vi gärna önska alla nya kunder under sommaren varmt välkomna! Det gör vi nedan genom berätta lite om dessa företag som nu fått sina lokaler förgyllda av våra gröna fingrar.

Först välkomnar Bright verksamhetsutveckling i Gamla Stan, som sitter i en helt underbar takvåning! Den har vi nu har inrett med gröna växter.
I Gamla Stan finner vi även en annan kund vi kommer värna om som heter Resolut. Varmt Välkomna!
http://www.brightrelation.com/sv
Mäter och förbättrar kundrelationer!

PwC i Haga norra har vi  fått som ny kund genom Rahms  Städ som är en samarbetspartner till oss. Dom har stora ljusa fönster ut mot vägen och Hagaparken och vi har inrett med höga vita krukor som heter Gallery High.
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatt- och affärsrådgivning med 3 800 medarbetare och 130 kontor runt om i landet.
http://www.pwc.se/sv/tjanster/index.jhtml

Sky Hotel Apartments vid Thorildsplan är en ny kund till oss och där har vi haft entrén och de stora terrasserna med utonhuskrukor under sommaren. Jätte fint! Välkomna!
Sky i Stockholm erbjuder 143 rymliga och moderna hotellägenheter på Kungsholmen.
Våra Hotel Apartments har fullt utrustade kök med matplats och fritt bredband.
http://www.skyhotelapartments.se/

Vi välkomnar Quick Office huvudkontor i Globen som ny kund!
Quick Office är Sveriges största kontorshotellkedja i Stockholm med över 600 kontorsrum med färdiga arbetsplatser. Hos oss kan du hyra färdiga kontor från 1 person på alla våra kontorshotell från norr till söder.
http://www.quickoffice.se/

Six Year Plan på Kungsbron har ett superläckert kontor! Och vi är så glada över att få förtroendet  att inreda och sköta om en fin växtinredning hos dem! De har stora ljusa fönster, nu med maffiga exklusiva växter.
Six Year Plan is a business development agency. We help our clients build robust business, geared to the challenge of political headwinds and changing customer preferences.Our specialist competencies are business development, communications, public affairs and management. We help clients reposition themselves, transform their business and enter new markets
http://www.sixyearplan.se/

Denna månad har vi även levererat ny växtinredning till Fazers huvudkontor på Lindhagensgatan. Varmt välkomna vill vi önska Fazers!
Fazerkoncernen erbjuder bageri-, kex- och konfektyrprodukter samt måltidstjänster.
Familjeföretaget Fazer grundades år 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster samt bageri- och konfektyrprodukter. Kända varumärken är bland andra Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm.
http://www.fazer.se/

Ett annat företag,  Mat på Jobbet, levererade vi till i augusti. En helt ny kund med nya växter till sina fina lokaler i Bromma.
Den som mår bra på jobbet gör ett bättre jobb. Med en Mat på Jobbet®-butik på arbetsplatsen har de anställda tillgång till mat, dryck och mellanmål när som helst på dygnet. Vi som arbetar på Mat på Jobbet® sköter allt: installation, påfyllning av varor och underhåll.
Enkelt för arbetsgivaren, enkelt för den anställde. Vi ger energi hela dagen!
http://www.matpajobbet.se/

I augusti välkomnade vi Arkadin som sitter på Riddargatan lJätte fint med avskiljande växtgrupper i kontorslandskap och lite till som är vackert…J
Arkadin, grundat 2001, är en ledande leverantör av globala samarbetslösningar, från telefon-, webb- och videokonferenser till Unified Communications. Arkadin gör det möjligt för organisationer av alla slag och i alla storlekar att kommunicera och samarbeta effektivt med hjälp av användarvänliga och kostnadseffektiva lösningar som ökar verksamhetens produktivitet.
http://www.arkadin.com/se

Hos Teracom har vi nu haft utomhusväxter i 1  år. Nu fick vi även förtroendet att inreda helt nya plan 3 också. Jätteroligt!
http://www.teracom.se/

SOS Barnbyar har flyttat in i nya lokaler på Södermalm. Och genom samarbete med Petra Deverdier , arkitekt på DAP , har vi nu gjort fint med växtinredning hos dem!
Jättefina växtgrupper! En rumsgran i entrén där krukan är inbyggd och en stor Fikus Lyrata som är inbyggd i receptionsdisken ca 2.50 meter.